laatste nieuws

TOEGEVOEGD IN JUNI 2019

Wij krijgen al vele jaren een belangrijke subsidie van Handicap.nl voor de groepsvakanties van onze bewoners. Van 22 t/m 28  september 2019 wordt er gecollecteerd voor Handicap.nl. Geef, of meld je aan als collectant voor Handicap.nl bij Hans Wouda, fondsenwerver collectebureau, telefoon 06- 248 23 166. Hier een deel van zijn mail:

Clubs, stichtingen en verenigingen die tijdens onze collecteweek geld ophalen voor HandicapNL, ontvangen de helft van het bedrag terug en dit kunnen ze bijvoorbeeld besteden aan activiteiten voor mensen met een handicap. De andere helft gaat naar ons project Buddies. Vriendschap is een randvoorwaarde van geluk en is er voor iedereen. HandicapNL vindt het belangrijk dat mensen met een licht verstandelijke beperking niet eenzaam zijn, daarom inspireert [Buddies] jongeren met en zonder beperking om het beste van zichzelf met elkaar te delen. [Buddies] motiveert deze jongeren om samen iets te ondernemen, te organiseren of samen te werken. De leukste momenten beleef je immers samen. Met de opbrengst van de collecte  willen we 1000 vrijwilligers opleiden voor Buddy. Zo zorgen we samen voor meer mogelijkheden voor deze groep.

TOEGEVOEGD IN MEI 2019

De VVV is  met ingang van 24 maart 2019 niet meer actief.
TOEGEVOEGD IN MAART 2019

-Groepsvakanties OlmenEs